Har du brug for en professionel hjemmeside eller trænger din nuværende til et nyt design?

Jeg kan hjælpe dig med at designe en hjemmeside der er tilpasset din virksomhed, forening eller personlige behov.

DESIGN & OPSÆTNING

Jeg lytter til dine idéer og ud fra din ønsker og oplysninger om målgruppe, kan jeg fremstille en unikt designet hjemmeside hvor farver, billeder, fontvalg og grafiske virkemidler nøje er udvalgt, så du får den rette stemning frem på din hjemmeside og du bedst muligt når ud med dit budskab. Hjemmesiden bliver selvfølgelig designet så den automatisk tilpasser sig din skærms størrelse, også kaldet responsive design.

Jeg designer mine hjemmesider i WordPress, som er et af verdens mest benyttede CMS (Content Management System) – et system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside.

WordPress er meget brugervenligt og nemt for dig at tage over når først design og opsætningsdelen er lavet. Hvis du ikke ønsker selv at overtage vedligeholdelsesdelen, kan vi sagtens lave en aftale der. Desuden er WordPress meget brugervenligt, velopdateret og kan nemt tilpasses de flestes behov.

Du leverer selv tekst og billeder (jeg kan godt skaffe billeder efter aftale). Registrering og købe af webhotel og domæne står du selv for, jeg kan dog godt være behjælpelig med dette hvis der er behov.

ENKEL HJEMMESIDE
Ekskl. moms
Fra 4200,-

FORSIDE + 2 UNDERSIDER

RESPONSIVE DESIGN

FARVER OG TYPOGRAFI Tilpasset din målgruppe

BILLEDREDIGERING

UNDERVISNING I VEDLIGEHOLDELSE

Prisen afhænger af projektet størrelse, så lad os tage en uforpligtende snak på telefon, eller vi kan mødes nær dig.
Skype møder er også en mulighed. Kontakt mig, og lad mig høre hvad du har i tankerne

Ser frem til at høre fra dig