Case

Startpakke

Hegnsvang Kommunikation

Logodesign og visitkort til Hegnsvang Kommunikation

Mathias Hegnsvang kontaktede os i forbindelse med opstart af sin virksomhed, Hegnsvang Kommunikation. 
Vi fik en god snak om hvad virksomheden havde brug for for at komme godt i gang. Kunden havde for eksempel allerede fået taget et par rigtig gode billeder hos en professionel fotograf, så den del var godt på plads.

Vi satte et opstartsmøde op så vi kunne høre mere om ideen bag virksomheden, målgruppe og ønsker, og på den måde nemmere kunne vejlede og komme med input til at forme den visuelle identitet.

På bagrund af denne dialog kunne vi med langt større nøjagtighed begynde at skitsere og teste forskellige stilarter, og i samarbejde med kunden kom vi ret hurtigt frem til et logodesign der indfangede lige netop det udtryk der var ønsket.

Næste skridt var at få designet et visitkort i samme stil og tone, så der allerede fra starten blev skabt en rød tråd og genkendelighed i det grafiske udtryk. 
Kunden har selv arbejdet på sin hjemmeside, og brugt os som sparringspartner. Vi er kommet med gode råd og hjulpet til de steder der krævede lidt ekstra.

Vi vægter dialogen med kunden meget højt. Dette er vigtigt for både kunden og os at få etableret denne bro mellem vision og det færdigt produkt. Vi lytter gerne til kundens ideer og hjælper altid helt i mål.

 Med en opstartspakke med sparring, logodesign og visitkort er kunden kommet godt i gang. Og med hjemmeside, Facebook og Instagram med samme grafisk stil, er Hegnsvang Kommunikation nu godt kørende med et professionelt udtryk.

Pris for overnævnte opgave:

  • Møde med sparring og grafisk vejledning.
  • Logodesign – skitser, afprøvninger, rentegning og logopakke.
  • Visitkort-design ekskl. trykning.

2650,- plus moms.

“Jeg har stor respekt for den hårdtarbejdende indehaver af MOMO Graphic Design. Maria evner at fornemme hvad jeg egentlig ønsker og visualiserer hvad jeg forsøger at beskrive. - Og så besidder hun et mindset, der sætter hende i stand til at udvikle idéer, selvom hun ramte plet i første skitse.”

Mathias Silas Hegnsvang

Lad os tage en snak

Kontakt os her

Lad os tage en snak om dit projekt, i nærheden af dig, eller over telefonen