Få din virksomhed til at fremstå mere professionelt

Kreativ sparring

For at din virksomhed skal fremstå så professionelt som muligt, er det vigtigt, at den har et ensartet grafisk udtryk på tværs af alle platforme. Vi kan hjælpe med at få skabt en visuel identitet og med kreativ sparing i forhold til ideer til designløsninger, konceptudvikling og eksekvering af konkrete designopgaver.

Logo, typografi, farve, foto og grafik danner tilsammen dit firmas grafiske identitet og skal kunne tilpasses både trykte og digitale medier, så det hele passer sammen.

Vi kan hjælpe med idéudvikling, layout og grafik til alle former for tryksager, webdesign i WordPress, markedsføring, opslag og annoncering på sociale medier, grafik til nyhedsbreve, billedbehandling, illustrationer og rentegning.

Gratis grafisk tjek

Trænger jeres virksomhed til et overordnet visuelt tjek, så I ved, om I er på rette vej i forhold til jeres strategi og budskab? Vi kan hjælpe med grafisk support, og styrke din markedsføring på online- og trykte medier.

Kontakt mig for et GRATIS GRAFISK TJEK

Sociale medier

Billeder har stor betydning på de sociale medier. De fleste platforme giver dig mulighed for at have et topbanner, baggrundsbillede og logo. Her er det vigtigt at du bevarer din virksomheds grafiske linje, skaber den rette stemning, og rammer din målgruppe samtidig. Hver platform kører med forskellige billedformater, vi kan hjælpe dig med at sætte dine billeder op i de rigtige størrelser, så din virksomhed fremstår mere professionelt udadtil.