Få en ny professionel hjemmeside

Ny professionel hjemmeside eller trænger den nuværende til et nyt design?

Vi kan hjælpe dig med at designe en hjemmeside der er tilpasset din virksomhed, forening eller personlige behov.

Unikt design

Design i CMS system

k

Responsive design

Vi lytter til dine idéer og ud fra dine ønsker og oplysninger om målgruppe, kan vi fremstille en hjemmeside i et unikt design, hvor farver, billeder, skrifttyper og grafiske virkemidler nøje er udvalgt, så du får den rette stemning frem på din hjemmeside og bedst muligt når ud med dit budskab. Hjemmesiden bliver selvfølgelig designet, så den automatisk tilpasser sig alle skærmsstørrelser og enheder, også kaldet responsive design.

Vi designer hjemmesider i WordPress, som er et af verdens mest benyttede CMS (Content Management System) – et system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside.

Du leverer selv tekst og billeder, eller vi fremskaffer billeder efter aftale. Registrering og købe af webhotel og domæne står du selv for, vi kan godt være behjælpelig med dette hvis der er behov.

Ønskes der elementer udover det der er i pakken, kan dette selvfølgelig tilkøbes, eller vi kan lave et specifikt tilbud til dig.
Kontakt os og hør nærmere.

Ønskes der elementer udover det der er i pakken, kan dette selvfølgelig tilkøbes, eller vi kan lave et specifikt tilbud til dig.
Kontakt os og hør nærmere.

Serviceaftale

Derfor skal du tilkøbe en serviceaftale

Den store fordel ved en serviceaftale er, at du som kunde kan koncentrere dig om det du er god til, og lade os om det tekniske ved din hjemmeside. Du slipper for at bruge tid og penge på selv at problemløse tekniske udfordringer, og vi sikrer at din hjemmeside hele tiden er opdateret og kører som den skal.

En hjemmeside skal vedligeholdes

Vi sørger for at opdatere WordPress, så du er bedre beskyttet mod hackerangreb.
Der er aldrig nogen garanti for at en hjemmeside er 100 % beskyttet, men med en serviceaftale med en ugentlige backup, vil din side hurtigt komme op igen, hvis uheldet skulle være ude.

Få en skræddersyet serviceaftale fra 299,- pr. måned ekskl. moms, som dækker netop dine behov.

Det har vi designet

Her er et udpluk af de hjemmesider vi har designet

"Maria er uden tvivl den dygtigste og mest empatiske medie grafiker, jeg har arbejdet sammen med. Igennem hele processen med at finde en visuel identitet for min virksomhed, har hun været en utrolig stor inspiration ift. det kunstneriske såvel som det kreative. Ikke alene har Maria været lydhør og hurtigt opfattende overfor opgavens rammer og mine ønsker; hun har også kommet med inputs, som jeg har kunnet arbejde videre med. Maria har derfor i lige så høj grad fungeret som sparringspartner; professionel & positiv – og ikke bange for at sige sin mening."

 Henrik Daniel Christoffersen 

" Maria hjalp mig med at designe omslaget til en bog. Samarbejdet har kørt rigtig godt, og Maria var meget kreativ og fuld af ideer, samtidig med at hun lyttede til mine ønsker og tanker. En super positiv oplevelse. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger, og naturligvis 5 stjerner. "

Svend Aage Petersen
Forfatter

"Maria er et kreativt menneske med stor forståelse for at skabe den rette online grafiske stemning! Maria er nysgerrig, og følger med i nye trends og værktøjer for at kunne forbedre det grafiske udtryk for virksomheden. Hun forstår at følge de overordnede design guidelines, men hun forholder sig samtidig kritisk til, at hvad der fungerer offline, ikke nødvendigvis fungerer på diverse online platforme. Hun formår derfor at skabe flot online design, der stadig rammer virksomhedens overordnet udtryk. Jeg vil klart anbefale Maria til enhver virksomhed, der har brug for en super dygtig, kreativ og arbejdsom person, der nemt kan arbejde med både offline og online opgaver."

Mette Marie Malmros
Ecommerce Manager

"MOMO – Maria kan jeg varmt anbefale, hvis du har brug for grafisk arbejde, hjemmeside, kort mv. Maria har lavet min hjemmeside ingerlam, alt er kørt glat, Maria var hurtig til at opfange, hvilken stil jeg ønskede og fik hurtig fanget mit udtryk til få et flot grafisk udtryk. Fik også lavet et flot reklame postkort i 15 x 15 cm for mit firma RUM & RETNING. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge MOMO til mine grafiske projekter i fremtiden, og vil anbefale hende til dem jeg kender."

Inger Lam
Designer, RUM & RETNING

Lad os tage en snak

Kontakt os her

Lad os tage en snak om dit projekt, i nærheden af dig, eller over telefonen