Logodesign

Få et logo i et lækkert design

Et stærkt logodesign rummer din virksomheds DNA og kommunikerer virksomhedens produkt, kompetencer og værdier.

Et godt logo skal ikke bare se godt ud, det skal skabe en følelse der underbygger de værdier din virksomhed står for, hos dem der ser det. Det kan opnås ved, at optimere alle elementer i logoet, fx ved at vælge den helt rigtige font og en stil, der tiltaler den målgruppe, du gerne vil tale til.

Et godt logo er:

  • Enkelt – så det kan op- og nedskalleres og stadig virke
  • Genkendeligt – så dit brand skiller sig ud fra mængden
  • Tidløst – så det ikke hurtigt kommer til at virke out-dated
  • Funktionelt – så det kan anvendes praktisk på alt fra tryk, merchandise, arbejdstøj og digitalt

Vi kan hjælpe dig med at skabe et unikt, lækkert og stilmæssigt korrekt logo.

Bestil nyt logo

  1. Vi kommer med et logo udkast
  2. Vi tilpasser
  3. Vi rentegner
  4. Vi levere din logopakke

Logoer vi har designet

"Maria er uden tvivl den dygtigste og mest empatiske medie grafiker, jeg har arbejdet sammen med. Igennem hele processen med at finde en visuel identitet for min virksomhed, har hun været en utrolig stor inspiration ift. det kunstneriske såvel som det kreative. Ikke alene har Maria været lydhør og hurtigt opfattende overfor opgavens rammer og mine ønsker; hun har også kommet med inputs, som jeg har kunnet arbejde videre med. Maria har derfor i lige så høj grad fungeret som sparringspartner; professionel & positiv – og ikke bange for at sige sin mening."

 Henrik Daniel Christoffersen 

" Maria hjalp mig med at designe omslaget til en bog. Samarbejdet har kørt rigtig godt, og Maria var meget kreativ og fuld af ideer, samtidig med at hun lyttede til mine ønsker og tanker. En super positiv oplevelse. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger, og naturligvis 5 stjerner. "

Svend Aage Petersen
Forfatter

"Maria er et kreativt menneske med stor forståelse for at skabe den rette online grafiske stemning! Maria er nysgerrig, og følger med i nye trends og værktøjer for at kunne forbedre det grafiske udtryk for virksomheden. Hun forstår at følge de overordnede design guidelines, men hun forholder sig samtidig kritisk til, at hvad der fungerer offline, ikke nødvendigvis fungerer på diverse online platforme. Hun formår derfor at skabe flot online design, der stadig rammer virksomhedens overordnet udtryk. Jeg vil klart anbefale Maria til enhver virksomhed, der har brug for en super dygtig, kreativ og arbejdsom person, der nemt kan arbejde med både offline og online opgaver."

Mette Marie Malmros
Ecommerce Manager

"MOMO – Maria kan jeg varmt anbefale, hvis du har brug for grafisk arbejde, hjemmeside, kort mv. Maria har lavet min hjemmeside ingerlam, alt er kørt glat, Maria var hurtig til at opfange, hvilken stil jeg ønskede og fik hurtig fanget mit udtryk til få et flot grafisk udtryk. Fik også lavet et flot reklame postkort i 15 x 15 cm for mit firma RUM & RETNING. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge MOMO til mine grafiske projekter i fremtiden, og vil anbefale hende til dem jeg kender."

Inger Lam
Designer, RUM & RETNING

Lad os tage en snak

Kontakt os her

Lad os tage en snak om dit projekt, i nærheden af dig, eller over telefonen